BUTIKSDELEN UPPHÖR

Nu har jag bestämt mig för att stänga butiken och flytta min blomsterverkstad till mitt hem på Krokviksberget på Alnö. Där kommer jag enbart kommer att jobba efter beställning. Ni kommer fortfarande kunna kontakta mig för blommor till bröllop, event, företag, begravning, blomsterbud, kurser m.m.

Butiken på Nygatan kommer att vara öppen som vanligt till slutet av juli, men sedan stänger jag och har därefter enbart öppet efter överenskommelse med mina bröllopskunder fram tills att jag flyttar i september. Ni som har bokat in ert bröllopsdatum med mig i augusti och september påverkas alltså inte av detta på något sätt.

Under augusti september kan man beställa blommor precis som vanligt men eftersom jag inte kommer ha några öppettider så får man ringa/maila och beställa innan, alltså ingen drop in. Samma sak kommer att gälla för den nya blomsterverkstaden på Krokviksberget.

Jag vill tacka alla som handlat och gjort reklam för butiken sen jag öppnade och jag välkomnar såväl gamla som nya kunder att vända sig till mig i höst om ni behöver lite blomstrande hjälp.

Tack.

/Amanda